Cég regisztráció

A cégadatbázisba online módon, az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Az igényt 24 órán belül megvizsgáljuk, majd aktiváljuk, melyről a megadott e-mail címre küldünk értesítést.

A portálon megjelenő adatokat a regisztráció jóváhagyása után az Ügyfélkapun keresztül elérhető felületen lehet feltölteni és módosítani.


Jelentkezési űrlap

Bejelentkezési és kapcsolattartó adatok:

Az alábbi kapcsolattartó adatok nem publikusak, csak az Önnel történő kapcsolatfelvételt szolgálják. Kérjük valós e-mail címet adjon meg, mert a rendszer erre fogja elküldeni a jelszavát, amennyiben elfelejtené.

Cég neve:

Település:

Utca, házszám:

Kapcsolattartó neve:

Kapcsolattartó e-mail:

Kapcsolattartó telefon:

Felhasználónév:

Jelszó:

Az adminisztrációs felületre az Ön által itt megadott felhasználónévvel és jelszóval fog tudni belépni.

Megjelenési mód:

Ellenőrző kód megadása:

Kérjük másolja be a képen látható számsort a mellette lévő mezőbe!
Security Code


A megjelenés általános feltételei:

A szolgáltató 1 éves időtartamra biztosítja a megrendelő különböző adatainak, bemutatkozásának folyamatos megjelenítését az ezen a webhelyen elérhető internetes cégadatbázisban. A megrendelő adatlapja kereshetővé válik név, település, tevékenység alapján. Az adatlap az előre meghatározott kategóriák közül 2 tevékenységi kategóriába sorolható, de egyedi saját keresőkulcsszavak is megadhatók.

A megrendelőnek az 1 éves időtartamú megjelenésért az adott csomag mellett feltüntetett regisztrációs díjat kell fizetnie, melyről a szolgáltató átutalásos számlát állít ki.

A megrendelő jogosult a megjelenés időtartama alatt hirdetésének a rendszer által biztosított felületen, saját kezűleg, illetve a szolgáltató közreműködésével történő módosítására. A szolgáltató a megjelenés időtartama alatt a hirdetés megjelenítéséért vagy módosításáért semmilyen egyéb díjat nem számol fel.

A kifizetett időszak lejáratával a szolgáltató a megjelenítést minden további értesítés nélkül megszüntetheti, illetve rákérdezhet a megrendelőnél, hogy kíván-e hosszabbítani az aktuális díjszabás szerint. Ha a megjelenési időtartam utolsó napját követően az adatlap változatlanul megjelenik a cégadatbázisban, ez nem minősül a szerződés meghosszabbodásának, így ebben az esetben a megrendelő nem köteles a következő ciklus díját kifizetni.

Megjelenési lehetőségek:

A cégadatbázisunkba történő jelentkezéskor az alábbi megjelenési módok közül lehet választani:

Komplett szöveges-képes adatlap (4.600 Ft/év)

A portálon a következő cégadatok jeleníthetők meg:

- cégnév vagy márkanév ill. fantázianév
- tevékenység
- cím
- a cím megjelenítése Google térképen
- telefonszám
- fax szám
- e-mail cím (a spam-robotok ellen védve)
- weboldalcím megjelenítése linkként
- korlátlan hosszúságú bemutatkozó szöveg
- kulcsszavak (melyeket a keresőfunkció és a Google is figyelembe vesz)
- céglogó elhelyezése
- 6 db kinagyítható kép

Az előfizetés időtartama alatt minden cégadat, szöveg és kép tetszőlegesen módosítható, lecserélhető.

Kiemelés (7.000 Ft/év)

Lehetőség van kiemelésre, melynek köszönhetően a cég adatai már a nyitóoldalon, keresés nélkül megjelennek; kereséskor pedig feltűnő színnel, mindig a találati lista elején helyezkednek el.